Къщи под наем

Къщи за гости "Боженци"

Къща за гости „Иванца Бончева“ – Къща за семейни празници и весели компании

Обща квадратура: 220 кв.м.

Настаняване: до 8 човека

Етажи: 2

Брой стаи: 6

Етаж 1: 2 единични стаи със свързваща врата и общ санитарен възел. Голяма и просторна трапезария, маса със столове, телевизор, оборудвана кухня с голям хладилник, котлони, печка, кана за вода, съдове за готвене и прибори за хранене.

Етаж 2: Просторна и обширна обща част с дивани, място за сбирки и приятни разговори. Голям хладилник, маса и мека мебел. Помещението е преходно към две самостоятелни помещения, подходящи за настаняване на 3 човека (спалня и единично легло) и разполагащи със самостоятелен санитарен възел. Отоплението е посредством конвекторни печки.

Външни пространства: Голям двор за разходка и събирания, паркомясто.
Допускат се домашни любимци до 5 кг.
Пушенето в къщата е забранено!

Изпратете запитване

Удобства

Къща „Иванца Бончева“ е изградена на мястото на самосрутила се жилищна сграда и не е обявявана за недвижима културна ценност.
Къщата е строена за творческа и почивна база на Окръжен комитет на БКП – Габрово в началото на 80-те години на 20 век. Конструкцията е масивна – стоманобетонови колони, греди и плочи и тухлени зидове. Покривът е дървен, четирискатен, покрит с каменни плочи.
През последните 10 години е извършен основен ремонт на кухнята и на санитарните възли. Частично ремонтиран е покривът, изкърпени и пребоядисани са вътрешните и външните мазилки, импрегнирани са видимите дървени елементи. Осъвременени са частично и основните инсталации.

Къде в Боженци?

Точното място на къщата

Празнични пакетни предложения

Празнични дни в Боженци

Уважаеми Гости, моля имайте предвид, че за посочените периоди е възможно настаняване само в цяла къща.