Лятна почивка в Къщи за гости „Боженци“

лято в боженци

Изживяване без излишна суета…

Лятото в Къщи за гости „Боженци“ е всичко това, което очаквате и в същото време много повече от това, което ще получите. Далеч от градската суета, забързаното и динамично ежедневие, шума на града и препускането от една задача към друга, Къщи за гости „Боженци“ през лятото са късче от природата, зареждащо всички сетива и успокояващо ума.

Лятна почивка в Къщи за гости „Боженци“, част от МАИР „Боженци“ е възможност за цялото семейство да бъде заедно в игри, приказки и безгрижен смях!

Слънчевите лъчи и прохладата, идващи от върховете на Стара планина даряват едновременно с така желаната топлина, но и разхлаждат, докато необезпокоявани от никого се разхождате боси по зелената трева в двора на избраната от Вас къща.

Децата ще тичат на воля из двора, ще измислят игри и ще правят това, което умеят най-добре, а то е просто да бъдат деца.

Всяка от 6те къщи разполага с необходимите уреди и посуда, за да се чувствате добре и да не ви липсва нищо. Оборудваните кухни на къщите разполагат с :

  • прибори за хранене;
  • съдове за хранене;
  • печка;
  • скара;
  • подвижно барбекю;
  • голям хладилник;
  • термокана и др,

Така, че да приготвяте любимите си ястия без да бързате, когато решите и без да се съобразявате с фиксирани часове за хранене.

Лятото е сезонът за обедите и вечерите под небето!

А ако изберете Къща за гости „Иванца Бончева“ за лятната си почивка, то ще може да се наслаждавате на безкрайни вечери на верандата, да слушате песента на щурците и птиците, и да вдишвате ароматите на природата около Вас. Вие решавате кога, как и с кого…

Къща за гости „Иванца Бончева“ разполага общо с 6 стаи и е с капацитет до 8 човека.

Лятната почивка в Къщи за гости „Боженци“ няма да ви предложи лукс и суета, нито пък модерно обзавеждане и скъпи мебели. Тази почивка носи със себе си духовно преживяване, свободно време сред природата, свободата да не бързаш и гониш стрелките на часовника.

Летните утрини в Къщи за гости „Боженци“ са не просто една магия, те са емоция и енергия за целия ден.

Истинско преживяване и прераждане е лятото в Къщи за гости „Боженци“. Тук няма тълпи от хора, автомобилен трафик или напрежение. Какво му е нужно на човек, за да бъде щастлив? Интересна книга, чаша с любимата напитка, приятна компания и от всички страни природа, природа, природа.

В днешната дигитална ера, в която всички живеем и сме все по-далече от природата, Къщи за гости „Боженци“ са един незаменим подарък за всеки избрал да гостува. Позабравените настолни игри и тези, за които не се изисква подготовка или допълнителни материали са идеалният начин за забавеление през времето прекарано тук.

Обширните дворове на 6те къщи са място за въдхновение и са там за Вас, докато играете федербал, футбол, топка или пък на криеница с вашите деца. Ако пък имате нужда от енергията и вдъхновението на природата, за да пишете, рисувате или творите музика, то Къщи за гости „Боженци“ ще ви ги дадат.

Вариантите са много, а Вашето въображение решава кой вариант да избере.

Ако все пак имате нужда от още красота, природа и история, то в околностите може да посетите Астрономическата обсерватория и планетариум в гр. Габрово, Габровския соколски манастир или пък да се разходите по екопътека Боженци-Трявна-Боженци, започваща от източния край на с. Боженците, от Къща за гости „Иванца Бончева“.

За тези от Вас, които все пак искат да съчетят лятната си почивка с работа сме се погрижили във всички наши къщи да има WI FI. Така, че спокойно да работите, заобиколени от зеленина и свеж въздух. Силно препоръчваме Къщи за гости „Боженци“ като едно вдъхновяващо място за home/remote-office локация и сме сигурни, че ще бъдете очаровани.

В с. Боженците работят няколко механи в типичен възрожденски стил и ако Ви се прииска да похапнете нещо различно за разнообразие например, то там може да поръчате от А ла карт меню и да изпиете чаша вино, кафе или чай.

И нека да не забравяме, че домашните любимци( до 5 кг ) са добре дошли при Нас! Така че, изберете вашата къща за лятото, изпратете запитване и направете своята резервация в Къщи за гости „Боженци“.

Очакваме Ви!

Споделете:

Още публикации

Къща за гости "Иван Карадимитров"

Къща за гости „Мария Савекова“ XVIII век

Къща за гости „Мария Савекова“ XVIII век

Къща за Гости „Цана Михова“

Къща за гости „Иванца Бончева“

Къща за гости „Петко Кичуков“

Празнични пакетни предложения

Празнични дни в Боженци

Уважаеми Гости, моля имайте предвид, че за посочените периоди е възможно настаняване само в цяла къща.