Тиймбилдинг в Къщи за гости „Боженци“

Тийм Билдинг

Едно преживяване с нотка история

Често в океана от предложения, заливащи ни от всякъде за локации и хотели за провеждане на нашите Тиймбилдинг събития се случва да е много трудно да изберем подходящото място!

В желанието си да отидем някъде, където от една страна да има техническата обезпеченост за нашия тиймбилдинг, от друга страна да пасва на фирмения ни бюджет и от трета да има необходимите удобства, комфорт, варианти за изхранване, но същевременно и индивидуалност, така и не успяваме да намерим най-подходящото място за настаняване.

Не по-малко важно е мястото да е достъпно, в близост да има възможност за допълнителни дейности на открито/закрито, както и досег с природата. Тиймбилдингът е начин да събереш хората/колегите заедно, като основната цел е да се заздравят вече съществуващите връзки в екипа, чрез екипни игри, мероприятия и работа в групи. С това се постига увереност и вяра, което допълнително повишава качеството на работа, както и подобрява резултатите в последствие. С две думи е едно прекрасно преживяване!

Къщи за гости „Боженци“, част от Музей на Архитектурно-исторически резерват“Боженци“ /МАИР/

Къщи за гости „Боженци“

Къщи за гости „Боженци“ разполагат с 6 на брой къщи с различен капацитет за настаняване, като най-голямата е с капацитет до 15 човека, а най-малката е с капацитет до 4 човека. Мястото е подходящо особено много за малки работни екипи и семейни бизнеси. Повече за удобствата и условията във всяка една къща може да видите тук.

Конферентна Зала

В самото начало на село Боженците, в основната административна сграда на МАИР „Боженци“ е разположена кокетна зала с размер 63 кв.м. за провеждане на корпоративни събития. Помещението има дневна светлина, както и отопление/охлаждане.

Максималният капацитет на залата е до 40 души. Конферентната зала разполага със:

 • Флипчарт;
 • Екран;
 • Озвучаване
 • WI FI;
 • 40 стола;
 • 10 маси;

 

Големината на залата предразполага различна по вид подредба в зависимост от желанието на Клиента, като П-образен тип подредба, Класна стая и/или Театрално. Залата може да се отдава както за половин ден, така и за цял ден.

Конферента Зала към Къщи за гости

Възможности за изхранване

В сърцето на с. Боженците има няколко места за изхранване, които с радост ще посрещнат Вас и вашия екип за закуска, обяд или вечера, или за чаша ароматно кафе или чай. На разположение за това са „Боженско Ханче“, битов ресторант „Страноприемницата“, както и „Старата Механа Боженци“. Важно е да има направена предварителна заявка за всяко хранене, час, както и брой хора.

Ако пък предпочитате сами да приготвяте храната си всяка една от нашите 6 къщи е оборудвана с нужните уреди и кухненски принадлежности.

Паркиране и настаняване

На входа на село Боженците има налични паркоместа, които са платени, а ако планирате да пристигнете след 17.30, то в специално обособени сейф кутии с код ще намерите ключовете за резервираните от Вас къщи.

Домашни любимци

За тези от екипа, които имат домашни любимци, то при нас те са добре дошли! Единствено условие е да са до 5 кг, обезпаразитени и с изградени хигиенни навици, както и да имат подсигурена храна и легълце.

Дейности

Ето и някои идеи за дейности на открито за вашия Тиймбилдинг, които да подготвите и организирате с вашия екип, докато сте при нас:

 • Лов на загадки – комбинира логическото мислене, ориентиране и физически активности;
 • Спортни игри като федербал, колела, скачане с чували и др;
 • Лов на забележителности – възможност да разгледате историческите обекти в района, както и опознаване на местната история;
 • Игра на криеница;
 • Разходки до забележителности, може да видите тук ;
 • Йога на открито и др.

Целият екип на Къщи за гости „Боженци“, ще се радва да посрещне Вашия екип!

Може да изпратите вашето запитване за Оферта чрез бутона по -долу.

Споделете:

Още публикации

Къща за гости "Иван Карадимитров"

Къща за гости „Мария Савекова“ XVIII век

Къща за гости „Мария Савекова“ XVIII век

Къща за Гости „Цана Михова“

Къща за гости „Иванца Бончева“

Къща за гости „Петко Кичуков“

Празнични пакетни предложения

Празнични дни в Боженци

Уважаеми Гости, моля имайте предвид, че за посочените периоди е възможно настаняване само в цяла къща.