Добре е да знаете

Често задавани въпроси

Да, безплатен е.
Да, към всяка къща има безплатни паркоместа.
Не, обектът не разполага със зарядно за електрически автомобили.

Къщи за гости „Боженци“ се намират на 220 км от летище София.

Къщи за гости „Боженци“ разполагат с телевизори, като в малки изключения в някои от стаите няма.

В обект Къщи за гости „Боженци“ има възможност за разплащане посредством кредитни карти и пос терминал. Къщите разполагат както с двойни, така и с единични комфортни легла, сешоар и ютия при поискване. При заявка и срещу заплащане се предлага ползване на зала за провеждане на конференции. В някои от къщите има на разположение стаи от семеен тип, а в самото начало на селото в административната сграда се намира магазин за сувенири и подаръци, част от МАИР „Боженци“. Всяка къща разполага със собствена градина.

Не, не няма налични кафеварки.

Всяка къща разполага с оборудвана кухня на разположение на Гостите, където да се готви. В селото има ресторанти и механи.

Къщи за гости „Боженци“ разполагат със самостоятелeн вход, както и с индивидуални помещения за готвене и санитарни помещения. В обекта се спазват изискванията от МЗ, както и се работи с професионални препарати на фирма Diversey.

Да, част от къщите разполагат с помещения със свързани врати.

Къщи за гости „Боженци“ не предлага самостоятелна закуска, като в селото има възможност за изхранване в някоя от механите.

Къщи за гости „Боженци“ се намират в с. Боженците, общ. Габрово.

Домашни любимци до 5кг. са добре дошли при нас, като не се предоставят легло, храна и принадлежности. Приемат се само домашни любимци с паспорт, обезпаразитени и с хигиенни навивици.

Къщи за гости „Боженци“ предоставя бебешки легла при предварително заявка.

Къщи за гости „Боженци“ са оборудвани с различни уреди за отопление, включващи климатик и/или конвекторна печка.

Къщи за гости „Боженци“ разполагат с климатици в почти всички къщи.

Пушенето в къщите е забранено.

В този случай ключът за вашата къща ще бъде оставен в сейф на входа на селото. Паролата за него ще ви бъде пратена предварително като съобщение. 

Да, дори и в случаите на настаняване след 17:30 ч. трябва да ни пратите предварително списък и данни за гостите, които ще нощуват при нас.

Празнични пакетни предложения

Празнични дни в Боженци

Уважаеми Гости, моля имайте предвид, че за посочените периоди е възможно настаняване само в цяла къща.